A Follow Marketing 2017-ben alakult Instagram Marketing cég, amely az első körben csak az Instagram profilkezeléssel foglalkozott. Azóta tartalomgyártással, tanácsadással, hirdetéskezeléssel bővült a szolgáltatásunk.

Ide rengeteg csúcsminőségi jelzőt leírhatnánk magunkról: gyorsaság, pontosság…stb stb.

DE!

Hiszem azt, hogy már az első kapcsolatfelvétel meg fogja adni Neked azt a pluszt, amit máshol nem találsz meg.

KKV-kra és személyes brandekre vagyunk specializálódva.

Tudjuk, hogy milyen nehézségekkel állnak szemben. Tudjuk, hogy mennyire nagy zűrzavar van most jelenleg a fejükben az online világot illetően.

Ezért vagyunk mi itt:
Segítünk egy teherrel kevesebb életet élni.

Follow marketing
Follow Marketing csapat
Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot >>

[…vagy görgess lentebb a részletes bemutatkozásokért]

Baranyi Örs - FollowMarketing

Baranyai Örs

Ismered azt az embert, aki olyannyira lelkes, hogy amit mondasz neki 2 másodpercen belül már elvégzettnek kell tekintened?

Szeretnénk Neked bemutatni Örsöt, aki ha kell, 50 féle hirdetést indít el neked, hogy biztosra menjen a tesztelést illetően.

Farkas Bálint - FollowMarketing

Farkas Bálint

Ha a szövegírást és a rafináltságot valahogy össze lehetne gyúrni, akkor Bálintot kapnánk belőle. Soha nem gondolt aspektusból fogja megközelíteni a célközönséged megszólítását és egyedi mószerekkel fogja őket a szövegeivel vásárlásra ösztönözni!

Bálint üzenete neked:
“Ha te is azt hitted, hogy a hirdetés nem neked való, szeretném bebizonyítani, hogy megfelelő stratégiával és egy bombabiztos üzenettel, szinte minden vállalkozás sikerre vihető! Te köztük leszel?”

Kovács László - FollowMarketing

Kovács László

“Szia, mivel alapvetően én írtam ide a szövegeket, ezért semmilyen magasztalást nem szeretnék magamról írni. Végtelenül örülök, hogy minket olvasol és még nem kattintottál el: engem ez mindig büszkeséggel és felemelő érzéssel tölt el, ha valami olyat írhatunk, amit szívesen olvas a célközönségünk.

Remélem, hogy Te is hamarosan a sikeres ügyfeleink közé tartozol!”