A Follow Marketing 2017-ben alakult Instagram Marketing cég, amely az első körben csak az Instagram profilkezeléssel foglalkozott. Azóta tartalomgyártással, tanácsadással, hirdetéskezeléssel bővült a szolgáltatásunk.

Ide rengeteg csúcsminőségi jelzőt leírhatnánk magunkról: gyorsaság, pontosság…stb stb.

DE!

Hiszem azt, hogy már az első kapcsolatfelvétel meg fogja adni Neked azt a pluszt, amit máshol nem találsz meg.

KKV-kra és személyes brandekre vagyunk specializálódva.

Tudjuk, hogy milyen nehézségekkel állnak szemben. Tudjuk, hogy mennyire nagy zűrzavar van most jelenleg a fejükben az online világot illetően.

Ezért vagyunk mi itt:
Segítünk egy teherrel kevesebb életet élni.

Follow marketing
Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot >>

[…vagy görgess lentebb a részletes bemutatkozásokért]

Baranyai Örs

Ha Örsre gondolok, egy gép jut eszembe, aminek van szíve és lelke. Imádja azt, amit csinál. Már pedig amit csinál, az nem más, mint pénz az ügyfelek bankszámlájára – és “sajnos” nem tud leállni. Az akarat és a tűz, ami benne van, hihetetlenül példaértékű lehet minden huszonéves számára.

Farkas Bálint

A kreativitás megtestesítője. A szinonimaszótárban az ő arca található meg a kreatív szónál.
Olyan kommunikációs trükköket tud kitalálni az ügyfeleknek, amitől nem csak az állunk esik le, hanem a pénzeső is hullik a megbízó ölébe. Soha nem felejtem el, amikor egy induló vállalkozásnak konkrétan a termékfejlesztést is elkészítette egy délután alatt.
Bálint az, aki képes hajnali 5-ig dolgozni, majd 8-kor úgy lép be az irodába, mintha téli álom után jött volna.

Kovács László

Magamról pedig annyit, hogy jó pár éve űzöm az online marketinget, de soha nem élveztem még ennyire, mint most. Imádom, hogy akár 300 milliós webshopnál képesek vagyunk 25 százalékot növekedni egyik hónapról a másikra. Leírhatatlanul jó érzéssel tölt el, mikor valaki azt mondja: megváltoztattátok az életemet.

Azért hoztam létre ezt a céget, mert a szívem mélyén tudtam: ezzel a szolgáltatással adok a lehető legtöbb értéket az ügyfeleim számára, ami a cégük levegőjét jelenti: pénzt.

Remélem, hogy Te is hamarosan a sikeres ügyfeleink közé tartozol!”