Tarold le online a versenytársaidat!


Nem tudsz kihez fordulni? Szeretnéd megérteni az online marketinget? Szeretnél eredményesebb kampányokat és több vevőt?


Tarold le online a versenytársad!


Nem tudsz kihez fordulni? Szeretnéd megérteni az online marketinget? Szeretnél eredményesebb kampányokat és több vevőt?

Napjainkban egy cég online marketing nélkül olyan, mint egy háromkerekű autó. Minden és mindenki megtalálható a neten, ezért a marketinget is ennek megfelelően kell formálnunk.

Napjainkban egy cég online marketing nélkül olyan, mint egy háromkerekű autó. Minden és mindenki megtalálható a neten, ezért a marketinget is ennek megfelelően kell formálnunk.

Neked mivel van problémád?

„Nem tudom mit posztoljak!”

Bebizonyítjuk Neked, hogyan tudtunk másfél év alatt 390 posztot készíteni Instagram témában.

 „Nics elég eladásom, többet akarok!”

Egy kérdéssoron megyünk végig, és megnézzük, hol van az elakadás.

 „Nem találom a hangot a Social Median!"

Tudod milyen az, amikor cigisdobozokról kell posztolnod? Mi igen, és elég sikeresen tesszük. Engedd meg, hogy átadjuk a tudást, és özönleni fognak a vásárlók!

Neked mivel van problémád?

„Nem tudom mit posztoljak”

Bebizonyítjuk Neked, hogyan tudtunk másfél év alatt 390 posztot készíteni Instagram témában.

 „Nem elég az eladásom, többet akarok!”

Egy kérdéssoron megyünk végig, és megnézzük, hol van az elakadás.

 „Nem találom meg a hangot a Social Median

Tudod milyen az, amikor cigisdobozokról kell posztolnod? Mi igen, és elég sikeresen. Engedd meg, hogy átadjuk a tudást, és özönleni fognak a vásárlóid!

Miért érdemes tanácsadóhoz fordulnod?

Úszd meg a tanulópénzt!

A karriered elején mennyivel könnyebb lett volna, ha valaki elmondja a sikeres indulás kulcsát? Szeretnéd, hogy a marketinged tekintetében ez tényleg megtörténjen?

Új szemléletmód

Az ügyfeleink egy új szemléletmódot kapnak, ami miatt „logikussá” válik számukra a marketing. Így nem csak ad hoc módon posztolnak és hirdetnek.

A siker „gyorsítósávja”

Megvan a sztori a 100 méteres futásról? Senki nem gondolta volna, hogy 10 másodperc alatt meg lehet valósítani. Míg nem jött valaki, és megcsinálta. Majd fél éven belül négyen is teljesítették.

Kézfogás

Kapsz egy kezet, aki vezetni fog téged. Kapsz egy kezet, aki már sok-sok konverzióhiányos kampányon van túl és sok-sok konverzióbőséges kampányt készített.

Miért gyere el hozzánk?


#1 Mellébeszélés nélkül

A valóságot fogod kapni tőlünk, és nem a kényelmeset. Ha a piacodnak nincs szüksége a cuccodra, megmondjuk neked. Ha a kommunikációs stratégiáddal van gond, akkor arra fogunk rámutatni és megoldást nyújtani. Látszatmegoldások helyett olyan praktikákat fogunk neked megtanítani, amelyekkel garantáltan eredményes leszel a piacodon.

#2 100% garancia

Ha az első két órában rájössz, hogy nem mi vagyunk azok, akik segíteni tudnak neked, és nem tartasz igényt a szolgáltatásunkra, jelezd nekünk, és kérdés nélkül visszakapod a pénzed.

#3 Utánkövetés

A tanácsadó cégek ellátnak egy csomó (akár jó, akár nem) útmutatással, de nem kérdezhetsz, ha elakadsz. Mi utánkövetéssel fogjuk a kezed, ha bármilyen problémába ütközöl, hogy ne kelljen újra fizetned.

#4 Előre készülünk

3-4 órát csak a te tanácsadásod előkészítésével foglalkozunk, és a találkozóra 100%-ig felkészülten, egyénre szabott megoldásokkal érkezünk!


Jelentkezési űrlap

Általános Szerződési Feltételek | Adatkezelési Szabályzat | Copyright 2020 followmarketing.hu